Menu
Olemme Järvenpääläinen pariskunta, joille koirat ovat tuttuja koko elämän ajalta. Perheeseen on kuulunut niin palveluskoiria, jättirotuisia koiria, kuin kääpiökoiriakin. Tällä hetkellä meillä on kotona 7 koiraa, joista suurin osa chihuahoita. Koirat asuvat sisällä ihmisten seassa, joten ovat hyvin tottuneita arkisiin puuhailuihin. Talouteen kuuluu myös hevosia, mutta näillä veijareilla onkin sitten ihan omat tilansa.

Kasvattajakussin kävimme 2016, kun olimme jo muutaman vuoden kiertäneet näyttelyissä ja halusimme syventää harrastusta seuraavalle tasolle. Olemme Suomen Kennelliiton jäseniä, Chihuahua ry:n jäseniä, Sukokan jäseniä ja kasvattajasitoumuksemme on voimassa.

Kasvatustoiminta on pienimuotoista, vain 1-3 pentuetta vuodessa. Pentueet ovat tarkkaan harkittuja ja vain hyvien ja tiedossa olevista vioista vapaiden yksilöiden jälkeläisiä. Toki koskaan ei voi tietää varmaksi, mutta tietoisesti heikkojen ominaisuuksien eteenpäin jalostaminen ei mielestämme ole jalostusta ja tätä ohjenuoraa käyttäen teemme kasvatustyömme. Kasvatustyöllä ei myöskään ole taloudellisia päämääriä, vaan rakkaus koiriin ja harrastukseen.

Pentujen syntymään valmistautuvalle ja imettävälle nartulle järjestämme rauhallisen ja turvallisen oman sopen, jossa emä voi rauhassa huolehtia omista tehtävistään.

Pennut sosiaalistetaan ja totutetaan perheen elämään sopivan ajan kuluttua, jotta pärjäisivät vanhempina omissa kodeissaan. Toivoisimme myös kuulumisia pennun elämästä tämän muutettua omaan kotiinsa. 

Omistajat saavat kasvattajan tuen ja neuvomme tarvittaessa mielellämme myös ongelmatilanteissa.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: posti (a) diamantenorte . fi


 
Takaisin